导 航
楼主: gqsfool

江海广场(大地高端影院——自由人影院,海底捞,大家乐,麦当劳悠宝利超市,智选假日....

panpanpanpan 发表于 2018-12-5 09:30
宝能集团旗下的超市,来头也不少

放心啦在江门街冇一间超市可以超越大昌😁,要超越大昌先超越永利先讲啦!
高大衰2015 发表于 2019-9-16 16:24
放心啦在江门街冇一间超市可以超越大昌😁,要超越大昌先超越永利先讲啦!

如果按咁噶邏輯,江門街無一個商場可以超越大融城,江門街無一個樓盤可以超越保利!大昌永利係人氣高,但距暫時無能力進駐大型商場也是事實!
panpanpanpan 发表于 2019-9-16 17:33
如果按咁噶邏輯,江門街無一個商場可以超越大融城,江門街無一個樓盤可以超越保利!大昌永利係人氣高,但 ...

大昌唔係冇能力入大商場,而係有性格有原則,大昌永遠將自身利益擺在最前面唔會遷就大商場擺佈!新會萬達開業之前最早係傾好咗係大昌進駐!唔知後來係因乜嘢原因大昌退出萬達,應該係位置同其他原因大昌冇對萬達妥協,我觀察過大昌暫時冇一間超市係開在負一層嘅,最低限度都要在第三層,最好在第一層!而萬達啲超市全部都要踢下負一層開!大昌在江門街就係有咁嘅自信自身就係商業體嘅中心,唔需要遷就大商場,在邊度開都可以做中心,將來大昌資本滾到一定程度有可能會效法昌大昌自己開商場!😂
高大衰2015 发表于 2019-9-17 09:46
大昌唔係冇能力入大商場,而係有性格有原則,大昌永遠將自身利益擺在最前面唔會遷就大商場擺佈!新會萬達 ...

我宁愿相信喜茶会开购物中心
panpanpanpan 发表于 2019-9-18 16:29
我宁愿相信喜茶会开购物中心

喜茶应该不会开商业体,最有可能开中国奶茶研究中心!
江海万达在哪里
有空要去一下

小黑屋|手机版|

GMT+8, 2024-5-21 16:55 , Processed in 0.077112 second(s), 3 queries , Redis On.